Identity and communication for restaurant Albina

Client

Albina & Alexis

The Finland’s largest FMCG brand & concept renewal

Client

SOK

Think ahead – Aktia’s customer experience

Client

Aktia Bank

Aktia Studio on Aktia pankin varainhoidon asiakkaille ja erilaisiin tapahtumiin suunniteltu konsepti ja tila Helsingissä.

Tilan suunnittelun inspiraationa oli Aktian brändiuudistus. Tavoitteena oli luoda pankin brändistä älykkäämpi, rohkeampi, yksilöllisempi ja aktiivisempi. Halusimme kyseenalaistaa konventiot ja perinteiset tavat rakentaa ja viestiä uskottavuutta. Luottamusta herättävä pankin tila voi näyttää ihan omanlaiselta!

 Saimme suunnittelutyölle poikkeuksellisen vapaat kädet sen jälkeen, kun luottamus kykyymme tulkita brändiä ja sen perimää oli saavutettu.

Meitä pyydettiin uudistamaan Aktian tilallinen asiakaskokemus. Suunnittelutyö lähti siis tarpeesta luoda uudistetulle brändille tilallinen vastine ja tehdä siitä Suomen vanhimman pankin käyntikortti.

Kaikki lähti brändistä ja käyttäjistä. Pyrimme viestimään brändiä, luomaan sille omistettavan ja tunnistettavan tunnelman. Lopputuloksessa kädenjälkemme näkyy pyrkimyksessä käytettävyyteen, kestävyyteen ja tilalliseen puhtauteen.

Suunnittelukohteessa yhdistimme myös digitaalisuuden ja viime vuosisadan rouhean teollisen tyylin luonnon materiaaleihin ja moderniin suomalaiseen muotokieleen. Pyrimme luomaan tilasta samaan aikaan dynaamisen ja helposti lähestyttävän.

Aktia Studion tila koostuu vastaanotosta, suuresta lounge -alueesta, keittiöstä, kirjastomaisesta tilasta ja erilaisia kohtaamisia tukevista neuvottelutiloista. Tilassa on myös asiakkaiden odotustila, ”puhelinkoppi” videoneuvotteluja varten sekä asiaankuuluvat vessat ja naulakot.

Best value for the money – Axopar 22

Client

Axopar Boats

The most advanced configurator on the market

Client

Brabus

Scope

  1. Service design
  2. UX & UI design
  3. Digital design
  4. 3D visualisation
  5. Game engine development
  6. Motion & animation
  7. Software design
  8. Virtual prototype

The fleet of the world’s fastest growing boat company

Axopar provides the ultimate boating experience on the water in three size categories; 22, 28 and 37 foot boats, with an exciting future range to be revealed soon. All with cutting edge looks that are exhilarating to drive, fuel efficient, multifunctional and offer undeniable value for money.

Axopar, with its distinctive and instantly recognisable looks and unparalleled versatility, is the perfect partner for all adventures at sea. It provides responsive, thrilling and sporty handling that will safely take you anywhere in supreme comfort and style. Featuring intuitive solutions, enhanced driving dynamics, flexible accommodation together with a whole new space experience.

Client

Axopar Boats

Crafting a compelling adventure

With its elongated hull lines and sharp, angular features, Axopar not only looks like nothing seen before, it also changed the way people perceived boating culture almost overnight.

Healthier snack range for kids!

Client

Fazer

Capturing the Nordic cooking experience

Client

Fiskars

Retail experience for plant-powered lifestyle

Client

Fazer

The Finnish Masters of Glass & Clay

Client

Collection Kakkonen

Awards & Recognitions

  1. Hopeahuippu (Silver Summit) – Vuoden Huiput